نقل گل محمدی ابریشمی دارای طعمی شیرین بوده که شما می توانید با نوشیدنی های مختلف آن را مصرف کنید. این محصول به صورت دانه های ریز و درشت بوده که هر کدام شکل خاصی دارند و استفاده از گل محمدی در آن باعث شده تا هم عطر و طعم فوق العاده ای پیدا کند و هم خواص زیادی داشته باشد. پخش این نقل درجه ۱ در اقصی نقاط کشور باعث شده تا به راحتی در دسترس مصرف کنندگان قرار بگیرد و نیاز آنها به راحتی برطرف شود.
نقل گل محمدی ابریشمی چطور تولیدی می شود؟
نقل گل محمدی ابریشمی به صورت کاملا بهداشتی و به روش سنتی و صنعتی تولید می شود. تولیدی برای آماده کردن این شیرینی خوشمزه و ترد باید مراحل زیر را به ترتیب طی کند:
- اولین مرحله آماده کردن مواد اولیه به مقدار لازم است که رر آن شکر به همراه گل محمدی و گلاب و افزودنی های دیگر استفاده می شود.
- در مرحله اول شکر را به همراه کمی آب روی حرارت ملایم قرار می دهند تا بافتی غلیظ پیدا کند.
- سپس گل محمدی را به صورت پودر ریز و درشت به آن اضافه کرده و با افزودن گلاب هم کمی عطر آن را بیشتر می کنید.
- زمانی که تمام ترکیبات با هم مخلوط شد آن را درون دستگاه قرار داده و به دانه های کوچک تقسیم می کنید و اجازه می دهید تا کاملا سفت شود.
این فرآورده سالم به صورت فله و بسته بندی در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد و باید درون محیطی خشک و خنک چون یخچال قرار بگیرد تا آب نشود و کیفیت بالایی هم داشته باشد.
صادرات نقل گل محمدی ابریشمی
صادرات نقل به کشورهای خارجی باعث شده تا زمینه برای تولید بیشتر هم فراهم شود که این امر باعث توسعه و پیشرفت روز افزون تولیدی می گردد. در امر صادرات شرکت های زیاری در حال فعالیت هستند و هر کدام برند مختص به خود را دارند. تولیدی برای اینکه بتواند محصولی با کیفیت را روانه بازار کند همیشه از مواد اولیه درجه یک استفاده می کند.
استفاده از بسته بندی های کاملا بهداشتی و در عین حال شکیل و زیبا در صادرات اهمیت زیادی دارد و باعث می شود تا رضایت مشتری هم به خوبی جلب شود. نقل های ابریشمی چون عطر و طعم گل محمدی را دارتد توانسته اند در بازار خارجی هم بیشترین حجم فروش را داشته باشند که دد این صورت سود خوبی دارد.
این تجارت با درآمد ارزی زیادی که برای تولیدی و اقتصاد کشور به همراه دارد باعث شده تا تولیدی به آن پیشرفتی که مد نظر داشت برسد و نیروی انسانی بیشتری را هم استخدام کند.